Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου οι προσλήψεις της πρώτης «φουρνιάς» αναπληρωτών – Πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου η δεύτερη «φουρνιά»

11.000 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου οι προσλήψεις της πρώτης «φουρνιάς» αναπληρωτών – Πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου η δεύτερη «φουρνιά»

Την επόμενη εβδομάδα το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες της alfavita.gr, να καλέσει τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς να υποβάλλουν αίτηση για πρόσληψη σε θέση αναπληρωτή, αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου και ωρομισθίου. Οι ενστάσεις για τους προσωρινούς πίνακες ολοκληρώθηκαν και ήδη έχει αρχίσει η επεξεργασία για τη συγκρότηση των οριστικών πινάκων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι προσλήψεις της πρώτης «φουρνιάς» αναπληρωτών θα γίνουν το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου και εντός του πρώτου 10ημέρου του Σεπτεμβρίου θα γίνουν οι προσλήψεις της δεύτερης «φουρνιάς». Ο αριθμός αλλά και οι ειδικότητες που θα προσληφθούν στην πρώτη «φουρνιά» δεν έχει οριστικοποιηθεί καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις αποχωρήσεις εκπαιδευτικών λόγω συνταξιοδότησης. Ήδη το Υπουργείο Παιδείας ενημερώνεται ηλεκτρονικά σε καθημερινή βάση για τις παραιτήσεις εκπαιδευτικών (πόσοι, που, ποιες ειδικότητες) και θεωρεί ότι στο διάστημα 10 – 20/8 θα έχει πλήρη εικόνα τόσο για τον αριθμό αναπληρωτών που θα προσλάβει σε πρώτη φάση όσο βεβαίως και για τις περιοχές και τις ειδικότητες.

Έχουν εξασφαλιστεί πιστώσεις για 11.000 περίπου αναπληρωτές από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η alfavita.gr θα επανέλθει σύντομα στο θέμα αυτό.

alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου