Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΜΙΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Επιμορφωτών για την Β΄ Φάση Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 118355/Δ3/30-09-2010 Υ.Α. που αφορά ιδιαίτερα την πραγματοποίηση της Β΄ Φάσης του Προγράμματος της Εισαγωγικής Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2010-2011 Υπενθυμίζεται ότι ως επιμορφωτές

ορίζονται:,

καλούμε τους Σχολικούς Συμβούλους Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των αντίστοιχων νομών ευθύνης του Π.Ε.Κ. Λαμίας, να αναζητήσουν και να υποδείξουν εγγράφως έως 17/01/2011 στη Διεύθυνση του Π.Ε.Κ. Λαμίας τους διδάσκοντες /επιμορφωτές (έμπειρους εκπαιδευτικούς ή Διευθυντές σχολείων) που δέχονται να αναλάβουν τις δειγματικές διδασκαλίες, προτείνοντας για την πραγματοποίηση του προγράμματος επίσης και σχετικές ημέρες ή εβδομάδα υλοποίησης (εντός του μηνός Φεβρουαρίου).

1) Διαπιστωμένα έμπειροι εκπαιδευτικοί των σχολείων στα οποία πραγματοποιούνται οι δειγματικές διδασκαλίες και ανήκουν στην περιοχή ευθύνης του Π. Ε. Κ. Λαμίας.

2) Διευθυντές δημόσιων σχολείων στα οποία πραγματοποιούνται οι δειγματικές διδασκαλίες.

3) Εν ενεργεία Σχολικοί Σύμβουλοι που έχουν αρμοδιότητα στην περιοχή ευθύνης του Π.Ε.Κ Λαμίας και με ειδικότητα αντίστοιχη αυτής των επιμορφωτικών τμημάτων ή και συγγενούς ειδικότητας, αν πρόκειται για τμήματα ειδικοτήτων της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.

Οι επιμορφωτές που θα επιλεγούν τελικά θα ορισθούν με απόφαση του Συντονιστικού Συμβουλίου του Π.Ε.Κ. Λαμίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και σχετικά έντυπα σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Π. Ε. Κ. Λαμίας: http://www.peklamias.gr.

Ο Διευθυντής

κ. Κωνσταντίνος Δημητρακάκης

Σχολικός Σύμβουλος 4ης Εκπαιδευτικής

Περιφέρειας Π.Ε. Ν.Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου