Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θερινό σχολείο – Αύγουστος 2011

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θερινό σχολείο – Αύγουστος 2011

      Το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ και το Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ σχεδιάζουν την οργάνωση θερινού σχολείου για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση του ΑΠΘ στην Καλάνδρα Χαλκιδικής. Το σχολείο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από 22 Αυγούστου μέχρι 27 Αυγούστου και κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν διερευνητικές μέθοδοι διδασκαλίας, για την καλλιέργεια των ικανοτήτων-κλειδιών, όπως αυτές αναπτύχθηκαν για την εφαρμογή των καινούργιων προγραμμάτων σπουδών Φυσικών Επιστημών στην Κύπρο. Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην ανάπτυξη πειραματικών διδασκαλιών με τη χρήση καθημερινών υλικών.
      Για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλείστε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στη διεύθυνση fysikamagika@gmail.com μέχρι τις 30 Ιουνίου. Ο αριθμός των θέσεων που θα διατεθούν θα είναι περιορισμένος και σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορέσει να υπερβεί τις 30. Το κόστος συμμετοχής που θα βαρύνει τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα αφορά μόνο στο κόστος παραμονής στην κατασκήνωση σε σκηνές που θα φέρουν οι ίδιοι και θα καθοριστεί μετά την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τη διοίκηση της κατασκήνωσης.
      Οι εκπαιδευτικοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα του σχολείου, το κόστος και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την κατασκήνωση μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, οπότε και θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.


Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής
Παναγιώτης Κουμαράς, καθηγητής ΠΤΔΕ, ΑΠΘ
Χαρίτων Πολάτογλου, αν. καθηγητής Τμ. Φυσικής, ΑΠΘ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου