Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ


Αρ. πρωτ: 274Αθήνα 10/10/2011
Προς
1.Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε
2. Μ.Μ.Ε.

ΔΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Με την κατάθεση του πολυνομοσχέδιου για το μισθολόγιο-βαθμολόγιο, συνταξιοδοτικών ρυθμίσεων, εργασιακής εφεδρείας και άλλων διατάξεων εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015 η κυβέρνηση διέλυσε τις αυταπάτες .
Οι περικοπές στους μισθούς μας θα είναι πέρα κι από τους χειρότερους εφιάλτες μας. Η κατακρεούργηση των νέων εργαζομένων και η αφαίμαξη των παλιών είναι ο κοινός τόπος του νομοσχέδιου. Το σύνολο των νέων περικοπών είναι από 5%-24% των αποδοχών μας.
Η σύνδεση μισθού και βαθμού που επανέρχεται, και η σύνδεση του μισθού με την αξιολόγηση, ιδιαίτερα στην εκπαίδευση, στόχο έχει την απόλυτη πειθάρχηση των εκπαιδευτικών στο νέο σχολείο της αγοράς.
Η περικοπή των συντάξεων θεσμοθετείται και επεκτείνεται.
Η απάντηση μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους, μετά από αυτή την ολοκληρωτική επίθεση που δεχόμαστε θα είναι ΑΓΩΝΑΣ μέχρι την ανατροπή και τη νίκη.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος ενεργά και μαζικά:
1. Στο συλλαλητήριο (ήδη έχει εξαγγελθεί από την ΠΟΕ-ΟΤΑ) την ΤΡΙΤΗ 11/10/11 στις 12 το μεσημέρι στην Πλ. Κλαυθμώνος.
2. Στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 13/10/11 στις 1 μμ στα Προπύλαια, στο οποίο θα συμμετάσχουν και άλλες ομοσπονδίες.
3. Στο πανϋπαλληλικό συλλαλητήριο το Σάββατο 15/11/11, στις 11 πμ, στο Σύνταγμα, μέρα Πανευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας δράσης ενάντια στις πολιτικές λιτότητας και τις περικοπές, που διοργανώνεται από όλες τις ομοσπονδίες του δημοσίου.
Για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στα συλλαλητήρια 11/10 και 13/10 κηρύσσουμε 2ωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου