Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ολική καταστροφή επιδιώκουν οι δανειστές που θέλουν νέο...Όθωνα.




Δεν χρειάζεται να ξέρεις οικονομικά για να καταλάβεις ότι αυτοί που υποτίθεται έχουν έρθει για να…μας σώσουν πάνε το καράβι “καρφί” στα βράχια! Κι επειδή είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τόσο “σπουδαγμένοι” άνθρωποι είναι τόσο ανόητοι ,γίνονται σκέψεις πολύ πιο πονηρές και τα σενάρια συνωμοσίας ζουν και βασιλεύουν.

Αν ευσταθούν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, με όσα φέρονται να ζητάνε οι “τροϊκανοί” τότε το συμπέρασμα και του πιο αδαή από οικονομικά -αλλά τελικά πολύ σοφότερου επειδή ζει στη κοινωνία- είναι ότι οι άνθρωποι επιθυμούν διακαώς την απόλυτη καταστροφή της χώρας!

Η “φωτιά” που μπήκε από το Καστελόριζο με την ανακοίνωση του μηχανισμού έχει ήδη κάψει συνατξιούχους και χαμηλόμισθους κι έχει περάσει για τα καλά σ΄ αυτό που κάποτε λέγαμε “μεσαία τάξη”. Σε λίγο όταν ο “υπάκουος” κ.Βενιζέλος αρχίζει να στέλνει τα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας -εκτός από τα χαράτσια και τα υπόλοιπα- τότε η φωτιά μπορεί να φθάσει στην πυριτιδαποθήκη.

Όμως υπάρχει κι αλλού σπίθα που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Τα τελευταία δύο χρόνια ,ουδείς δείχνει να ασχολείται μ΄ αυτά που έχουμε συνηθίσει να ονομάζουμε εθνικά θέματα. Επειδή δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι εξελίξεις σ΄ αυτό το πεδίο δεν θα είναι άσχετες με όσα συμβαίνουν στην οικονομία καλό θα είναι να μην υπάρξουν “πρόθυμοι”. Μπορεί οι πολίτες σε γενικές γραμμές να παρέμειναν ήρεμοι στην απάνθρωπη λαίλαπα των οικονομικών μέτρων που τους επέβαλαν,αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα συμβεί το ίδιο αν διαπιστώσουν ότι το “αλισβερίσι” που γίνεται έχει ανταλλάγματα όχι μόνο οικονομικά.

Τα όσα απαράδεκτα για ευρωπαϊκό κράτος ζητάνε οι Γερμανοί με τη τοποθέτηση νέου …Όθωνα στην Ελλάδα,φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου