Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Γιατί η Φ.Κιάου ανακάλεσε τον Α βαθμό στους Δ. Μπράτη, Β.Παληγιάννη και Β.Αδαμίδου που έδωσε η Α. Διαμαντοπούλου-ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο Γ. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: esos.gr
Η υπουργός Παιδείας Φρόσω Κιάου ανακάλεσε την απόφαση της Α. Διαμαντοπούλου (εδώ το διαβιβαστικό της υπηρεσίας κι εδώ η απόφαση της υπουργού) με την οποία η τρεις αιρετοί στο ΚΥΣΠΕ Δ. Μπράτης, Β.Παληγιάννης και Β.Αδαμίδου  αναβαθμίστηκαν στον Α Βαθμό , ύστερα από την εξής ενημέρωση από την Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου:
«Η υπηρεσία μας είχε επισυνάψει το από 15-12 2011 Ενημερωτικό σημείωμα  στην Αννα Διαμαντοπούλου , περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν δυνατή η κατάταξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών Δ. Μπράτη, Β.Παληγιάννη και Β.Αδαμίδου  στο βαθμό Α , και είχε διατυπώσει εγγράφως την αντίρρησή της στο πεδίο των υπογραφών. Στη συνέχεια η Διαπιστωτική πράξη υπεγράφη από το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας , μόνο όμως για τους αιρετούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
Η Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας ενημέρωσε επίσης την κ. Κιάου ότι: « Λαμβάνοντας υπόη ότι, αφενός η πολιτική ηγεσία δεν υπέγραψε αντίστοιχη Διαπιστωτική Πράξη για τους Αιρετούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφετέρου το γεγονός ότι δεν υπήρξε νομοθετική ρλυθμιση για την κατάταξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο βαθμό Α, η οποία θα «νομιμοποιούσε» την Διαπιστωτική Πράξη «Κατάταξη σε βαθμό Α των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Π.Ε. (ΚΥΣΠΕ)» η υπηρεσία μας κρίνει σκόπιμη την ανάκλησή της».
Η Διεύθυνση Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας κάνει επίσης γνωστό στην κ. Κιάου ότι « οι απόψεις της είχαν υποβληθεί και στον απερχομενο υπουργό Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου