Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση των αποσπάσεων

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, με την οποία οι  συνάδελφοι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων δεν συνυπολογίζονται στην εγκύκλιο που απέστειλε και όσοι έχουν κάνει αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα πρέπει να παρουσιαστούν τελικά την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013, λόγω της καθυστέρησης της ανακοίνωσης των αποσπάσεων.


  Είναι απαράδεκτος ο διαχωρισμός των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την αιτιολογία ότι οι κλάδοι Π.Ε. 60 και Π.Ε. 70 δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των μετατάξεων.

Για την καθυστέρηση στις υπηρεσιακές μεταβολές αποκλειστικός υπεύθυνος είναι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου που κρατά ‘‘ομήρους’’ για μεγάλο διάστημα τους εκπαιδευτικούς και έχει αναστατώσει τη ζωή χιλιάδων οικογενειών.

Ζητάμε από τον Υπουργό Παιδείας  να δώσει έστω και τώρα  λύση στο θέμα της εξαίρεσης των ειδικοτήτων όσον αφορά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας. Να εξεταστούν οι αιτήσεις απόσπασης των συναδέλφων εκπαιδευτικών των ειδικοτήτων  μαζί με τους νηπιαγωγούς και τους δασκάλους και η προθεσμία που έχει δοθεί για την ανάληψη υπηρεσίας  να ισχύσει για όλους τους εκπαιδευτικούς.

Η ανισότητα και η αδικία δεν χωρούν στην εκπαίδευση.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κατεβάστε την επιστολή κάνοντας κλικ εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου