Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τους χιλιάδες Δημόσιους Υπαλλήλους που πήραν μέρος στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας που είχε κηρύξει για σήμερα, Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στο πλαίσιο των αγώνων για την ακύρωση του προγράμματος της διαθεσιμότητας που υλοποιεί η Κυβέρνηση, εξοντώνοντας χιλιάδες εργαζόμενους και επιφέροντας θανάσιμο πλήγμα σε κοινωνικές δομές και υπηρεσίες.
Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία που ακολούθησε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν ένα σκληρό και δύσκολο αγώνα, για την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που στην προμετωπίδα της έχει τη διάλυση του Δημόσιου Τομέα.
Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που συνεδριάζει αύριο, Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013, θα καθορίσει τα επόμενα βήματα για όλη την περίοδο του Σεπτεμβρίου, πέρα από την Παναττική Στάση Εργασίας που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013 (συγκέντρωση στις 12:00 το μεσημέρι στα Δικαστήρια) και την κινητοποίηση στις 7 Σεπτεμβρίου 2013 στη ΔΕΘ.
Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ακόμα πιο δυναμικά, ενωτικά και μαζικά μέχρι την ανατροπή της πολιτικής – λαιμητόμου των Υπηρεσιών, των Κοινωνικών Αγαθών, των Δημοσίων Υπαλλήλων και ευρύτερα όλων των εργαζομένων.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου