Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-2014. Ως τις 30 Νοέμβρη 2013 η υποβολή των αιτήσεων

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
PhotoΣας ενημερώνω ότι εγκύκλιος για τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-2014, ετοιμάζεται από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί.

Σύμφωνα με το Π.Δ. 50/96 "Οι αιτήσεις μετάθεσης υποβάλλονται από τους εκπαιδευτικούς μέσα στο μήνα Νοέμβριο κάθε έτους". Πέρυσι η διαδικασία των μεταθέσεων είχε καθυστερήσει λόγω της ψήφισης από τη Βουλή, την τελευταία στιγμή, διατάξεων σχετικών με τις μεταθέσεις (κατάργηση της υποχρεωτικής διετίας στην οργανική θέση για την Γενική και την Ειδική Αγωγή, δικαίωμα θεμελίωσης μετάθεσης και των εκπαιδευτικών που εισήχθησαν στα Διδασκαλεία Δημοτικής Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011, κτλ). Γι΄ αυτό άλλωστε εκδόθηκε και συμπληρωματική εγκύκλιος μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης το σχολικό έτος 2012-13, στις 24-1-13.
Στη φετινή εγκύκλιο δεν υπάρχει καμιά αλλαγή, σε σχέση με το καθεστώς που έγιναν οι περσινές μεταθέσεις. Για ενημέρωσή σας και προκειμένου να ετοιμάσετε έγκαιρα τα σχετικά δικαιολογητικά σας επανακοινοποιώ τις δύο περσινές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας.




Δημήτρης Μπράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου