Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Συνάντηση Κοντογεώργου με Αρβανιτόπουλο για προβλήματα στην εκπαίδευση

Δυστυχώς δεν είναι μόνο το κενό της Παλαιοκατούνας αλλά και στο Νηπιαγωγείο Αγράφων που το μοναδικό Νήπιο μέχρι σήμερα δεν έχει πάει σχολείο. Η απόσταση που το χωρίζει από το κοντινότερο Νηπιαγωγείο είναι 30 χιλιόμετρα από τα οποία τα 20 είναι με δύσκολο χωματόδρομο!!
Επίσης υπάρχουν δύο συνάδελφοι Π.Ε. 06 Αγγλικών και  Π.Ε. 70 Δασκάλων οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι εδώ και δυο μήνες γιατί ενώ έχουν πάρει απόσπαση δεν έχουν αποδεσμευθεί περιμένοντας την αντικατάσταση από το Υπουργείο που δεν έρχεται !!

"Αρχές του 2014 θα καλυφθεί το κενό της νηπιαγωγού, στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας"

Απο το γραφείο του Βουλευτή Ευρυτανίας κ.Κώστα Κοντογεώργου εξεδ'οθει η παρακάτω ανακοίνωση..
"Σε συνάντηση σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2013, του Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου με τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, εξετάσθηκαν από κοινού όλα τα προβλήματα που απασχολούν την εκπαίδευση στο νομό Ευρυτανίας.
Ο Υπουργός δεσμεύθηκε  στην σταδιακή αντιμετώπιση αυτών και ιδιαίτερα των κενών που υπάρχουν στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Άμεσα δε, ανακοινώνεται ότι με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, 8 Ιανουαρίου, θα καλυφθεί το κενό της νηπιαγωγού, στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας"


Πηγή(PrasiaOnline): http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2013/12/blog-post_6104.html#ixzz2o618tBZz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου