Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τα σχολεία της δικαιοδοσίας των Σχολικών Συμβούλων Στερεάς Ελλάδας


Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι περιφέρειες, η έδρα και τα σχολεία δικαιοδοσίας των Σχολικών Συμβούλων δημοτικής εκπαίδευσης και προσχολικής αγωγής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.





Προσχολικής Αγωγής
Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής 30η Περιφέρειας: Μιχαηλίδου Βασιλική





























Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ευρυτανίας στις 16 / 6 / 2014 ομόφωνα αποφάσισε όπως (χωρίς να αμφισβητεί τη Σχολική Σύμβουλο της 30ης Περιφέρειας) ζητήσει τη δημιουργία θέσης Σχολικού Συμβούλου Προσχολικής Αγωγής με έδρα το Καρπενήσι.
Παρατηρώντας κανείς τον παραπάνω πίνακα βλέπει τα μεγάλα όρια της 30ης Περιφέρειας τα οποία εκτείνονται από το Νέο Μοναστήρι (σύνορα Καρδίτσας), την Πελασγία μέχρι τη Δαφνούλα (σύνορα Άρτας).
Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ευρυτανίας αλλά και ως Αιρετός του ΠΥΣΠΕ έχω καταθέσει την πρόταση όπως η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής με έδρα το Καρπενήσι να έχει στη δικαιοδοσία της μαζί με τα Νηπιαγωγεία της Ευρυτανίας και τα Νηπιαγωγεία της Σπερχειάδας, της Μακρακώμης και του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού Φθιώτιδας.΄Έτσι το έργο της Συμβούλου θα είναι πιο εύκολο και θα βοηθά τις Νηπιαγωγούς περισσότερο στο Παιδαγωγικό τους έργο. 


Δημοτικής Εκπαίδευσης

Σχολικός Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης 1ης Περιφέρειας: Παπαδόπουλος Νικόλαος
Σχολική  Σύμβουλος  Δημοτικής Εκπαίδευσης 2ης Περιφέρειας: Αντωνάτου Μαρία



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου