Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Ενημέρωση από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη για τις αποσπάσεις και τις προσλήψεις αναπληρωτών.


Για να μην αναμένετε στους υπολογιστές σας,σας ενημερώνω ότι οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα ανακοινωθούν μετά τις 18.00.


Το σύστημα δεν έχει τρέξει ακόμη. Οι αποσπάσεις γίνονται με βάση τα κενά που απέστειλαν οι Δνσεις, χωρίς καμιά περικοπή.
Οι ειδικές κατηγορίες και οι κατά προτεραιότητα αιτήσεις ικανοποιούνται όλες.

Το ποσοστό των αιτήσεων που ικανοποιούνται, από μια πρώτη ανάγνωση, φαίνεται να ξεπερνά το 60%.

Περισσότερα στοιχεία με την ανακοίνωση των ονομάτων.


Για τους αναπληρωτές:

Ο προγραμματισμός για τις προσλήψεις της Γενικής είναι για τις 5 του Σεπτέμβρη.

Για την Ειδική Αγωγή 8 ή 9 του Σεπτέμβρη. Οι πιστώσεις θα είναι κρατικού προϋπολογισμού και ΕΣΠΑ (όπως σας είχα ενημερώσει το ΕΣΠΑ μπορεί να αξιοποιηθεί από την 1η Σεπτέμβρη και οι συμβάσεις είναι 10μηνες).

Προσωπικά για την Ειδική Αγωγή δεν πιστεύω ότι θα προλάβουν ως τις 9 του Σεπτέμβρη να κάνουν προσλήψεις, αφού όπως με ενημέρωσε ο Δντής Ειδικής Αγωγής ακόμη δεν έχουν αποσταλεί τα δικαιολογητικά των υποψηφίων για έλεγχο.

Σήμερα,συζητείται στη βουλή η τροπολογία για το διπλασιασμό των μορίων για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Άγνωστο τι θα γίνει με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας. 

Στη σημερινή ,πάντως, συνάντηση που είχαμε με τον κ.Χρηστάκη οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ, για το θέμα των αποσπάσεων, τονίσαμε κατηγορηματικά ότι η αναγνώριση της προϋπηρεσίας πρέπει να γίνει αναδρομικά από τις 30/6/10, θέση που υποστήριξε στη χθεσινή συνάντηση η ΔΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου