Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ενημέρωση από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη


Δεν πραγματοποιήθηκε, ως τώρα, η συνάντηση που ζητήσαμε οι δυο αιρετοί του ΚΥΣΠΕ με τον υπουργό παιδείας για το θέμα των αποσπάσεων.

Χθες, όμως, συναντήσαμε και συζητήσαμε με το Δντή του γραφείου του κ.Τάσο Χρηστάκη όλες τις πτυχές του θέματος και ζητήσαμε το αυτονόητο. Να γίνουν οι αποσπάσεις με τα λειτουργικά κενά που απέστειλαν οι Δνσεις και με πλήρη μοριοδότηση.

Φάνηκε να πείσθηκε και μάλιστα υποσχέθηκε πως θα έχουμε και άλλη συνάντηση πριν την έκδοση των αποτελεσμάτων επί των αποσπάσεων και πως θα μεταφέρει κι ο ίδιος το αίτημά μας στον υπουργό για συνάντηση. Απέκλεισε, πάντως κατηγορηματικά, το ενδεχόμενο να γίνουν οι αποσπάσεις από πλεονασματικές σε ελλειμματικές περιοχές.

Επειδή πολλές υποσχέσεις ακούμε τελευταία...αναμένουμε..."όπερ έδει δείξαι"...
Αυτά που μας είπε μένει να αποδειχθούν.

Επειδή ρωτάτε για τα λειτουργικά κενά αυτά δεν μας έχουν δοθεί ακόμη. Θα κατατεθούν την Τρίτη στο συμβούλιο.
...................................................................................................................................................................

Η ρύθμιση για τη διπλή μοριοδότηση των δυσπρόσιτων σχολείων θα συζητηθεί την Τρίτη 26 Αυγούστου στη Βουλή .

Αυτό απάντησε χτες ο κ.Χρηστάκης σε ερώτηση που του έκανα, στη συνάντηση που είχαμε μαζί του οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ για το θέμα των αποσπάσεων. Δήλωσε, επίσης, πως θα δοθεί δυνατότητα συμπληρωματικής δήλωσης από τους αναπληρωτές. Δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με το θέμα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας.

Σε κάθε περίπτωση τα δυο αυτά θέματα μαζί με το κυρίαρχο θέμα των μόνιμων διορισμών πρέπει να τεθούν τη Δευτέρα από το ΔΣ της ΔΟΕ στον υπουργό παιδείας.

Υ.Γ. Ας αφήσουμε για λίγο τους αγώνες μέσα σπό το fb κι όσοι είστε στην Αθήνα τη Δευτέρα στις 11.00 το πρωί έξω από το υπουργείο παιδείαςστη συγκέντρωση της ΔΟΕ. 
Μόνο αν αισθανθούν πίεση θα δώσουν λύσεις.
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου