Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Myschool – Ενημέρωση για την εγγραφή μαθητών


Στο ΠΣ myschool κατά την εγγραφή ενός Μαθητή στο νέο Σχολικό Έτος ΔΕΝ επιτρέπεται να καταχωρηθεί διαφορετικός Αριθμός Μητρώου (ΑΜ) για τον ίδιο Αριθμό Βιβλίου Μητρώου (Αρ. βιβλίου Μητρώου) στην ίδια Σχ. Μονάδα. 


Έτσι στις περιπτώσεις των Νηπιαγωγείων, όπου κάποιος Μαθητής φοίτησε κατά το προηγούμενο Σχ. Έτος ως Προνήπιο και το τρέχον εγγράφεται ως Νήπιο, με διαφορετικό ΑΜ αλλά ίδιο Αρ. Βιβλίο Μητρώου (με το προηγούμενο Έτος), προκύπτει πρόβλημα, καθώς δεν ικανοποιείται ο παραπάνω περιορισμός. 

Για παράδειγμα, δεν επιτρέπεται για τον Μαθητή να έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία Αρ. Βιβλίου Μητρώου “1” και ΑΜ “1” το Σχ. 2013-2014 και στη συνέχεια να καταχωρηθούν τα Αρ. Βιβλίου Μητρώου “1” και ΑΜ “3” το Σχ. 2014-2015. 

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, συστήνουμε να χρησιμοποιείτε στο πεδίο Αρ. Βιβλίου Μητρώου το έτος εγγραφής του Μαθητή στη Μονάδα, ώστε ο συνδυασμός Αρ. Βιβλίου Μητρώου-ΑΜ να είναι διαφορετικός μεταξύ των Σχ. Ετών. 

Έτσι στο παραπάνω παράδειγμα, για το τρέχον Σχ. Έτος, μπορείτε να καταχωρήσετε τα Αρ. Βιβλίου Μητρώου “2014” και ΑΜ “3” (αντίστοιχα για τα επόμενα). 

Με εκτίμηση, Ε.Μπίτσικας Ομάδα Υποστήριξης myschool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου