Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι δάσκαλοι ακύρωσαν την Α! Φάση αξιολόγησης δντών στον Πύργο (βίντεο)

Καταγραφή
Με απόλυτη επιτυχία από δεκάδες εκπαιδευτικούς δόθηκε χθες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και στο Σύλλογό μας η μάχη να μην υλοποιηθεί η πρώτη φάση της αξιολόγησης των  διευθυντών των σχολείων μας!!!
ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ!!!
Κι ήμασταν όλοι εκεί ενωμένοι!!!
Και δεν λυγίσαμε, να φύγουμε!!!
Υπερασπιστήκαμε και το κύρος των διευθυντών των σχολείων μας καθώς οι νόμοι της αξιολόγησης υποβάθμισαν το ρόλο τους.Τους υποβίβασαν τους διευθυντές σε έρμαιο των αξιολογητών.Τους άφησαν να αποτελούν τα μόνα στελέχη εκπαίδευσης που θα βρεθούν απέναντι στους συναδέλφους τους και να είναι αυτοί που θα επιλέξουν τους αποδιοπομπαίους τράγους που θα θυσιαστούν από την κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει το Υπουργείο επί 4 χρόνια.
Ίδια εικόνα έρχεται απ΄ όλη τη χώρα. Ακόμα κι αν το ΥΠΑΙΘ οδηγηθεί σε νέα αναδίπλωση να γίνει η  επιμόρφωση μέσω διαδικτύου αποτελεί γεγονός ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, όπως ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.
Τα «ψεύτικα τα  λόγια τα μεγάλα…» περί αναβάθμισης της παιδείας και του εκπαιδευτικού δεν πείθουν κανέναν πια.
Τιμή μας να μας αναφέρουν ονομαστικά γιατί εμείς με ξεκάθαρες θέσεις υπηρετούμε τους συναδέλφους μας με κόστος και αγώνα.
ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ , ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ- Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Τα αιρετά μέλη
Αθανάσιος Κατσίμπελης   Χρυσοβαλάντης Δημητρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου