Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι.
Tην Δευτέρα 7  Δεκεμβρίου 2015 συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας, Πράξη 22η, μετά την ανασυγκρότηση που έγινε στις 1 Δεκεμβρίου 2015.  
Η σύνθεση παρέμεινε η ίδια όσον αφορά τα 2 τακτικά Μέλη. Αντικαταστάθηκαν τα 2 αναπληρωματικά. Παρέμειναν στις θέσεις τους οι αιρετοί του κλάδου ( 2 τακτικοί και 2 αναπληρωματικοί ).
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Βαθμολογική και μισθολογική κατάταξη αναπληρωτών
Το ΠΥΣΠΕ ομόφωνα προχώρησε στη βαθμολογική και μισθολογική κατάταξη των συναδέλφων αναπληρωτών που προσελήφθησαν πρόσφατα.
2. Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου
Ομόφωνα το ΠΥΣΠΕ αναγνώρισε τη συνάφεια μεταπτυχιακού τίτλου συναδέλφισσας Π.Ε. 70.
3. Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου
Το Συμβούλιο ομόφωνα ζήτησε διευκρινήσεις από τον αιτούντα συνάδελφο και παρέπεμψε την αίτησή του στο επόμενο συμβούλιο για να προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
4. Αίτηση βελτίωσης Εκπαιδευτικού
Ομόφωνα απορρίφθηκε η αίτηση βελτίωσης Εκπαιδευτικού Π.Ε. 70 λόγω μη ύπαρξης κενής λειτουργικής θέσης.
5. Διάθεση Εκπαιδευτικών Π.Ε. 06 (Αγγλικών)
Το ΠΥΣΠΕ ομόφωνα αποφάσισε τη διάθεση των παρακάτω εκπαιδευτικών ως εξής:
Καββαδία Όλγα για 24 ώρες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου.
Αποστόλου Κατερίνα για 16 ώρες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου και 5 ώρες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου για συμπλήρωση ωραρίου.
Καρακώστας Ευάγγελος για 18 ώρες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου και 6 ώρες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου για συμπλήρωση ωραρίου.
Τσαμτσούρη Μαρία για 12 ώρες στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου και 11 ώρες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου για συμπλήρωση ωραρίου.
6. Αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγείου
Ομόφωνα το Συμβούλιο αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Μεγάλου Χωριού από 7-12-2015 λόγω έλλειψης μαθητών.
7. Απόσπαση Εκπαιδευτικού
Το ΠΥΣΠΕ αποσπά χωρίς την αίτησή της από τις 11- 12- 2015 μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς Νηπιαγωγό από το Νηπιαγωγείο Μεγάλου Χωριού στο 2ο Νηπιαγωγείο Καρπενησίου.
8. Ένσταση Εκπαιδευτικού
Έγινε δεκτή η ένσταση Εκπαιδευτικού για την υποχρεωτική ανάθεση υπερωριών που είχε αποφασίσει το ΠΥΣΠΕ. Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου υπήρχε η δυνατότητα κάλυψης των ωρών από συνάδελφο της ίδιας σχολικής μονάδας για τη συμπλήρωση ωραρίου του.
9. Ανάθεση υπερωριών
Το ΠΥΣΠΕ προχώρησε σε ανάθεση 1 ώρας υπερωριακής αποζημίωσης σε Εκπαιδευτικό Π.Ε. 06 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών στη σχολική μονάδα όπου έχει διατεθεί.

Πάντα στη διάθεσή σας
Μοτσιόλας Σιδέρης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου