Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ευρυτανίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα Μέλη και τους φίλους του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Avaris. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και απόλαυσε τη βραδιά που περιελάμβανε εκλεκτά εδέσματα και λαχειοφόρο αγορά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : ο Πατέρας Γεώργιος Χρυσαφογεώργος ο οποίος ευλόγησε την πίτα, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Καρπενησίου κ. Λάππας Κλεομένης και ο Διευθυντής Π.Ε. Ευρυτανίας κ. Τσαπρούνης Αθανάσιος. 
Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος για την προσφορά στους στην εκπαίδευση απένειμε αναμνηστικές πλακέτες σε συναδέλφους που συνταξιοδοτήθηκαν. Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν πλακέτες στους Κελέση Αντρέα, Λαλά Ειρήνη και Τσιμάκη Φώνη.
Την βραδιά " έντυσε" μουσικά η καταπληκτική ορχήστρα του κ. Κώστα Καλαμίδα που ανέβασε το κέφι στα ύψη.
Συγχαρητήρια στα Μέλη του Δ.Σ. για την τέλεια οργάνωση της εκδήλωσης. Καλή χρονιά!
Και του Χρόνου να είμαστε καλά!!


      Ο Πατέρας Γεώργιος Χρυσαφογεώργος ευλογεί την πίτα


Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Πολύζου Βασιλική καλωσορίζει τους καλεσμένους

  Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από αριστερά προς τα δεξιά: η κ. Ανδρέου Μαρία, Ταμίας, η κ. Τζιοβάρα Θεοδώρα, Μέλος, ο κ. Ευθυμίου Γιάννης, Αντιπρόεδρος, η κ. Πολύζου Βασιλική, Πρόεδρος και ο κ. Λιάκος Δημοσθένης Γεν. Γραμματέας


             Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Λάππας Κλεομένης απευθύνει χαιρετισμό




O Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας κ. Τσαπρούνης Αθανάσιος με τον βραβευθέντα "συνταξιούχο πια" κ. Κελέση Ανδρέα απεύθυνε και αυτός ένα σύντομο χαιρετισμό.




Η κ. Τσιμάκη Περσεφόνη και ο κ Κελέσης Ανδρέας ευχαριστούν για τη βράβευσή τους το Δ.Σ. του Συλλόγου και απεύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό










                                      Οι αναμνηστικές πλακέτες των συνταξιούχων





Ευχαριστώ πολύ τον θαυμάσιο οργανοπαίχτη και φίλο του Συλλόγου κ. Καλαμίδα Κώστα καθώς επίσης τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου κ. Αντωνίου Δημήτρη για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου