Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Nέα ηλεκτρονική υπηρεσία ενημέρωσης μισθοδοσίας των Δημοσίων Υπαλλήλων



Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία της ΓΓΠΣ ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία για την ενημέρωση των εργαζομένων στο Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α., αναφορικά με τη μισθοδοσία τους. 


Τα στοιχεία μισθοδοσίας τους σε μηνιαία βάση θα μπορούν να βλέπουν όλοι οι μισθοδοτούμενοι μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ), όπως παραδίδονται από τους κατά τόπους εκκαθαριστές. 

Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας www.gsis.gr (Δημόσια Διοίκηση-Ενιαία Αρχή Πληρωμής- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ- Προσωποποιημένη πληροφόρηση μισθοδοτούμενων μέσω ΕΑΠ) οι υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και των ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού, με τους προσωπικούς τους κωδικούς του TAXISnet, θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην Εφαρμογή Πληροφόρησης Μισθοδοτούμενων και να αναζητούν, εκτός από τα πρόσφατα στοιχεία μισθοδοσίας τους, και αναδρομικά στοιχεία από το έτος που εντάχθηκε ο φορέας τους στην ΕΑΠ. 

Η νέα υπηρεσία υλοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης, σε συνεργασία με την ΕΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου