Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Δεν έγινε δεκτή η τροπολογία για τις μετατάξεις 4.000 εκπαιδευτικών

Δεν μπορούμε να κάνουμε δεκτή επί του παρόντος αυτήν την τροπολογία, διότι αφορά ορισμένες μόνο ειδικότητες, για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας. Θα δημιουργήσει πρόβλημα δικαστικών προσφυγών και αιτημάτων άλλων κλάδων.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Η κατατεθείσα από Βουλευτές, προς ψήφιση, στη Βουλή  τροπολογία που αφορά τις μετατάξεις τεσσάρων χιλιάδων περίπου εκπαιδευτικών, δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό Παιδείας Ν. Φίλη.
Την απόφασή του αυτή ο υπ. Παιδείας την αιτιολόγησε ως εξής: “ Είναι κάτι που δημιουργήθηκε επί Υπουργίας του κ. Αρβανιτόπουλου. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε δεκτή επί του παρόντος αυτήν την τροπολογία, διότι αφορά ορισμένες μόνο ειδικότητες, για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας. Θα δημιουργήσει πρόβλημα δικαστικών προσφυγών και αιτημάτων άλλων κλάδων της εκπαίδευσης, όπως επίσης προκύπτει και θέμα εάν υπάρξει έλλειψη πιστώσεων για κάλυψη κενών σε άλλες περιοχές και περιφέρειες.  Δεν γίνεται δεκτή. Ωστόσο, διερευνάται η δυνατότητα ικανοποίησης αυτών των κατά βάση ουσιαστικών αιτημάτων, με τη δυνατότητα σύστασης και άλλων οργανικών θέσεων σε μεταγενέστερο χρόνο”.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

ΠΗΓΗ: http://www.esos.gr/arthra/43869/oi-nees-diataxeis-eklogis-kai-exelixis-melon-dep-olon-ton-vathmidon-sta-aei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου