Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Εγκύκλιος για τον προσδιορισμό της οργανικής θέσης διδακτικού προσωπικού ΠΕ. Χρονοδιάγραμμα μεταθέσεων

ypourgeioΣτάλθηκε σήμερα στις Δνσεις ΠΕ η εγκύκλιος για τον προσδιορισμό της οργανικής σύνθεσης του διδακτικού προσωπικού της ΠΕ,προκειμένου να γίνουν οι μεταθέσεις του 2016.
Για τον προσδιορισμό της οργανικής σύνθεσης λαμβάνεται υπόψη η υπ.αριθ.98986/Δ1/16-6-16 Κ.Υ.Α. που αφορά στις ιδρύσεις,προαγωγές,υποβιβασμούς κλπ σχολικών μονάδων ,καθώς και η υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 1324/ τ.Β/11-05-16) για το ” Ωρολόγιο Πρόγραμμα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου).
Τα στοιχεία πρέπει να σταλούν στο υπουργείο στις 24-06-16.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν ζητούνται κενά για τις μη κοινές ειδικότητες, αφού δεν έχουν συσταθεί ακόμη οι οργανικές θέσεις.
Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των μεταθέσεων των εκπ/κών ΠΕ του 2016
Υπογράφηκε χθες από τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών κ.Χουλιαράκη η απόφαση για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων ΠΕ και αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.Μετά και την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας,σήμερα εστάλη  στις Δνσεις ΠΕ η εγκύκλιος για τον υπολογισμό των οργανικών κενών.
Οι περιφερειακοί Δντές πρέπει να αποστείλουν τα κενά στο υπουργείο μέχρι την Παρασκευή 24-6-2016.
Ύστερα από τα παραπάνω η εξέταση των αιτήσεων μετάθεσης των εκπκών ΠΕ και η ανακοίνωσή τους προγραμματίζεται να γίνει τη μεθεπόμενη εβδομάδα από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.
Δ.ΜΠΡΑΤΗΣ

http://xenesglosses.eu/2016/06/egkyklios-gia-ton-prosdiorismo-tis-organikis-thesis-didaktikou-prosopikou-pe-xronodiagramma-metatheseon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου