Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Κάλεσμα για κινητοποίηση


ΠΑ.Σ.Α.Δ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ                      Αριθμός Μητρώου Σωματείων Πρωτοδικείου Θηβών: 912/2016              Αριθμός Εγκριτικής Διάταξης : 11/2016  Email:pasadask@gmail.com 



Συνάδελφοι, ο ΠΑ.Σ.Α.Δ πιστεύοντας πως τίποτε δε χαρίζεται αλλά όλα κατακτώνται, καλεί όλους τους αναπληρωτές της Α/βάθμιας, Δασκάλους, Νηπιαγωγούς και Ειδικοτήτων, απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, στη συγκέντρωση που πραγματοποιεί η ΔΟΕ στις 31/8. Προκειμένου να συντονίσουμε τη μετακίνηση όσων το επιθυμούν, στο e-mail του Συλλόγου pasadask@gmail.com στέλνετε:

Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ειδικότητα, θέση στον αντίστοιχο πίνακα και πρωτεύουσα του νομού στον οποίο βρίσκεστε.
Οι καταστάσεις θα παραδοθούν στην Ομοσπονδία, η οποία θα πρέπει να ενεργοποιήσει τους τοπικούς συλλόγους για τη μίσθωση λεωφορείων.

Συνάδελφοι πρέπει και θα είμαστε όλοι εκεί!!!
-Θα είμαστε εκεί για να εκφράσουμε την αγωνία, την αγανάκτηση και την οργή μας, για όσα συμβαίνουν στα δημοτικά και νηπιαγωγεία και να διεκδικήσουμε το εργασιακό μας μέλλον και την υπόσταση μας ως εκπαιδευτικού.
-Θα είμαστε εκεί για να διεκδικήσουμε τον μόνιμο διορισμό μας στη θέση που "αναπληρώνουμε".
-Θα είμαστε εκεί για να δείξουμε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά μας όχι μόνο στο Υπουργείο αλλά και στη ΔΟΕ και να πιέσουμε ώστε να παρθούν άμεσα αποφάσεις για τη στήριξη μας.
-Θα είμαστε εκεί γιατί αποφασίσαμε να πάρουμε το μέλλον μας στα χέρια μας!

Σας περιμένουμε όλους!

Η εγγραφή στον Σύλλογο δυναμώνει τη δική σου φωνή, γι αυτό συμπλήρωσε τη φόρμα: https://goo.gl/forms/9Kum0lGRw2bL5d9f2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου